Wij Zijn Jimmy's - Emmen

Over

Je kunt bij ons altijd langskomen met je vragen. Alle vragen. Niks is gek, niks is raar. Dus wanneer je wilt weten hoe lang je een banaan in de koelkast kunt bewaren, of vragen hebt over geldzaken, studie, seksualiteit, gezondheid… verzin het maar, je kunt er bij ons mee terecht! Je wordt in de eerste instantie geholpen door iemand van je eigen leeftijd, en 9 van de 10 keer is dat voldoende om je verder te helpen. Stel nou dat jouw vraag net die 10e keer is, dan hebben we een enorm netwerk waar we de vraag samen met jou nog een keer gaan stellen. We know people who know people, en samen komen we er vast wel uit.

Het kan ook zijn dat je een goed idee hebt. Het zou kunnen dat je een filmavond zou willen organiseren, of een schaaktoernooi, of een lan-party, of een recycle clubje…of je wilt een onderneming starten, of een..een… wat dan ook! We willen het graag horen en je helpen met het uitvoeren ervan. Jimmy’s bestaat uit jongeren met diverse interesses en expertises dus is er vast iemand die extreem enthousiast wordt van jouw idee, hoe gek dat idee is ook mag zijn.

Stel, je wilt gewoon even het huis uit en een praatje maken. Dan ben je natuurlijk ook welkom! We hebben koffie, thee en ranja zoveel je kunt drinken. Vaak eten we samen, en dat kost dan weinig tot niks. Ook wordt er natuurlijk al van alles georganiseerd, dus wie weet kun je ergens aan mee doen. Als je even helemaal niks wilt, of ingemaakt wilt worden/iemand in wilt maken met een potje FIFA, dan is dat ook zeker een optie!

 

Kom langs! Leuk!

Agenda

Er staan nog geen activiteiten in de agenda

Vacatures

Er zijn geen vacatures beschikbaar

Contact
Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 13:00 18:00
Woensdag 13:00 18:00
Donderdag 13:00 21:00
Vrijdag 13:00 18:00
Zaterdag 13:00 18:00
Zondag Gesloten

Kom eens langs

Kolhoopstraat 37A
7811GD Emmen
0591-795474

jimmysemmen@gmail.com

Whatsapp

Lokale Mail:

jimmysemmen@gmail.com